dimarts, 7 d’octubre del 2008

Info Bidó Octubre 2008

Hola bidoniad@s.


La temporada 2008-2009 tot just comença amb la mateixa energia i força de cada any. I és per aquest motiu que ens adrecem a tots els que durant aquests anys heu fet i continueu fent realitat les activitats de la programació de l’Ateneu col·laborant i donant un cop de mà cada cap de setmana.


Venir o participar com a voluntari sempre s’ha de fer des del compromís però també des de la comoditat i complicitat que sorgeix quan un se sent part d’un grup o col·lectiu amb inquietuds similars, així doncs, voldríem començar aquesta temporada amb una trobada el proper dia 11 d’octubre a les 18:30 hores.

La idea és poder comentar l’inici de la programació i plantejar la forma com ens organitzem de cara a facilitar les tasques que desenvolupem.


A més voldríem aprofitar per fer una visita als nous espais de l’Ateneu construïts a la primera fase de les obres d’ampliació de l’Ateneu. Tot i que les obres més importants, les de la segona fase, encara estan pendents de començar el proper any.


Com no podia ser d’una altra manera en aquests encontres, acabarem amb un pica-pica i, el que vulgui, podrà veure l’espectacle de flamenc del Festival de Música Popular de Barcelona de Diego Cortés i Mª del Mar Fuentes a les 22h.


Cal confirmar assistència – 93 353 95 16 - (tant per a la trobada com per a l’espectacle posterior).