diumenge, 3 d’abril del 2011

15 anys amb l'escola infantil de circ

Hola Bona tarda.

Avui, tots plegats ens trobem per a celebrar el 15 aniversari de l’escola infantil de circ de l’ateneu popular 9barris.

Com ha passat el temps!!

L’embrió del que avui es una escola, va ser en els seus inicis uns tallers de Circ.

Aquesta sempre ha estat la manera de construir els projectes a l’Ateneu.
De lo petit a lo gran.
Visquem i gaudint els processos dia a dia.
Buscant implicacions i sinergies més enllà dels propis projectes: La barreja del món del circ, amb músic, dansaires, veïns, educadors...

Tot, per aconseguir ser una gran fàbrica de il•lusions , de convivència i d’educació en valors, construïda des del treball comunitari; i on els gestos, les mirades, la paciència, i el diàleg es converteix en la manera de relacionar-nos.

En algun moment durant tot aquest temps, ens haurem equivocat, i volem demanar disculpes. Però també es ben cert que en l’equivocació, es quan la paraula i la conversa agafa tota la seva força i actua com una eina que ens fa avançar cap al futur plegats.

I és així, amb aquesta manera d’entendre el món, quan bulleixen totes les parts i les persones de l’Ateneu, d’on surten projectes : els intercanvis a Stuttugart, trobades de cap de setmana, la Heroica associació de pares i mares (HAMPA), ...amb uan implicació fonamental d’en Jese i tot l’equip de professor...Companys ...Moltes Gràcies.


Tot plegat, uns valors que hem volgut transmetre als i les realment protagonistes: la canalla, que durant aquest anys han omplert aquest espai amb les seus crits, riures i emocions


I L’Ateneu tot i esta en obres els propers dos anys te la voluntat de continua sent aquest espai de formació i trobada, per qùe estem OBERTS PER OBRES.

MOLTES GRÀCIES a tots pel vostre compromis i la vostre assitència.

1 comentari:

Antonio Alcántara ha dit...

UF!
Que cosa més maca i amb quina força.
Infants, joves i grans plegats per celebrar l'aniversari d'una escola i d'una manera d'ensenyar i aprendre ben especial!!